Nieuw! LaSarel Gold Treatment:

Gold Treatment is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid. De combinatie van de actieve werkstoffen, Goud (24K), Orchidee en Kaviaar, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering van de huid, langdurig wordt vertraagd. Gold behandeling van LASAREL is geschikt voor elk huidtype.

 • De Gold behandeling bestaat uit:
 • Oppervlakte reiniging
 • Radiante (combinatie van diverse AHA’s) peeling
 • Epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden
 • Deep tissue massage met Hyaluronzuur serum
 • Anti-rimpel gelaatsmassage met 24k goudbladeren
 • Intensief liftend en verstevigend masker

Wat doet goud met je huid?
Goud is gecreëerd om een hoog niveau van regeneratie en energetica van de huid te kunnen bereiken. Goud is revitaliserend, hydraterend en celregenererend. De crèmes hebben een luchtige, rijke en zijdezachte textuur. De samenstelling van verfijnde en vernieuwde actieve, anti-verouderende werkstoffen, dringen diep door in de huid, geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden.

Bekijk hier een filmpje van de behandeling!

LaSarel Mascarilla gezichtsbehandeling:

Een exclusieve behandeling op basis van algen en vitaminen. Deze algen bevatten grote hoeveelheden proteïnen en vitaminen die verantwoordelijk zijn voor een stimulerende, revitaliserende en voedende werking op de huid. De Mascarilla behandeling is geschikt voor elk huidtype en leeftijd. Dit dankzij de 9 verschillende  Mascarilla peel-off maskers die geheel aangepast worden aan het huidtype.

Mascarilla is een herstelbehandeling ter vervaging van rimpels en verzachten van de gelaatscontouren.

Bestanddelen zoals: Kaviaar, Argireline (Botox effect), Soja Proteïnen, Calendula, Arnica, en Vitamine C zijn aan deze behandeling toegevoegd.

LaSarel fruitzuurbehandeling:

Een LaSarel fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat uw huid een extra diepe peeling krijgt, waardoor de huid de werkstoffen beter kan opnemen en de huid gestimuleerd word te vernieuwen . De huid wordt frisser, de doorbloeding beter en de huid is diep gereinigd.

Beautysalon Carmen werkt met glycolzuur. Glycolzuur  zuivert de poriën diep en werkt ontstekingsremmend. Talg zal de huid minder snel  verstoppen waardoor je minder snel een ontsteking krijgt.

Deze behandeling is natuurlijk heerlijk om een keer  te laten doen. Je huid wordt immers intens gereinigd, echter het beste resultaat ontstaat door deze fruitzuurbehandeling in een kuurverband te ondergaan. Elke week gedurende 6 weken lang een fruitzuurbehandeling en de huid is frisser, egaler van kleur en diep gereinigd.

Het is belangrijk om tijdens een (kuur)behandeling de huid thuis met hydraterende producten te verzorgen en dagelijks een Sun block te gebruiken.

Deze producten zijn natuurlijk ook bij Beautysalon Carmen te verkrijgen.

LaSarel Hyaluronic behandeling:

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt o.a. voor in het bindweefsel en zorgt voor een gezonde huid.

Door externe invloeden en het ouder worden, vermindert het hyaluronzuurgehalte in het bindweefsel.
Rimpelvorming, verslapping en het ouder worden van de huid, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur.
Een behandeling op basis van o.a. Hyaluronzuur in combinatie met een huidverbeterende massage zorgt voor een betere doorbloeding, hydrateert en verstevigt de huid, voorkomt rimpels en helpt de huid gezond en stralend te houden.

Hyaluronic is een intensieve gelaatsbehandeling met een groot hydraterend vermogen. Heeft voedende, stimulerende en kalmerende eigenschappen. Door de intensieve massage, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Een intens hydraterende behandeling die het vochtgehalte van de huid herstelt en celvernieuwing stimuleert. Verhoogt de elasticiteit van de huid. Reduceert rimpels en verzacht de huid.

Het gelaat krijgt weer een helder en stralend aanzien en maakt de huid soepel.

Hyaluronic behandeling van LaSarel is geschikt voor alle huidtypen. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Bindweefselbehandeling:

Cosmetische bindweefselmassage 

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

De behandeling 
De massage wordt zonder creme of olie uitgevoerd. Het is een stevige knijptechniek in verschillende uitvoeringen.

Deze behandeling is uitermate geschikt bij

 • anti-aging
 • littekenbehandeling
 • in conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift

Spa Aromatic behandeling:

Aromatic behandeling is een exclusieve behandeling op basis van algen, essentiële oliën, argan en kaviaar. De resultaten van de Spa Aromatic behandeling zijn al vanaf de eerste behandeling zichtbaar. Het hydraterend en verstevigend masker bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en geeft de huid, na een behandeling, haar stralende en fluweelzacht aspect terug. Het heeft een hydraterende, voedende, regenererende en verstevigende werking op de huid. Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. De Spa Aromatic behandeling ontspant en kalmeert de huid.

De Spa Aromatic behandeling van LASAREL is geschikt voor elk huidtype.

Micro Needling:

Een revolutie onder de anti-aging behandelingen!

Bij micro needling gaat het om een cosmetische behandeling, die het mogelijk maakt om werkstoffen in de huid te sluizen. Hierdoor krijg je een frissere, egale en stevigere huid.

 Micro needling bij:

 • Rimpel reductie
 • Verlies elasticiteit van de huid
 • Regeneratie
 • Onregelmatige huidstructuur
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken
 • Acne littekens

Nazorg micro needling:

 • 8 tot 14 dagen vermijden van UV straling
 • Tot 8 dagen geen sauna en zwembadbezoek
 • Eerste 24 uur geen sport.

Gezichtsbehandelingen

Bekijk de prijslijst en maak een keuze uit de behandelingen!

Prijzen